Mens in balans Slow Living Animals

Over Audrey Lauwers

In een gezellig huis in het midden van Edegem zorgt een bont groepje bewoners ervoor dat ik me steeds welkom voel: het ontvangstcomité staat altijd klaar! Mau, mijn Golden Retriever loopt er kwispelend over de zachte vloertapijten, Yunki de kat knuffelt met iedereen die ze tegenkomt, en een hechte familie Koi brengt de tuin helemaal tot rust.

Mijn missie en visie Audrey Lauwers

Mijn missie & visie

Meer verbinding in de wereld zetten door mens en dier bij hun kwaliteiten te brengen en vaardigheden aan te leren om op eigen kracht een bewust en kwaliteitsvol leven te leven in verbinding met zichzelf en de ander. Professionelen versterken op persoonlijk vlak en in hun vakgebied, zodat ze nog krachtiger worden in de uitvoering van hun werk.

Recensies slow living Animals

Recenties van klanten

Ik ben bij Audrey terecht gekomen, omdat ik het gevoel had dat ik geen steun en toeverlaat meer was voor Senna. Senna ging vaak in overleving en vluchtgedrag. Samen rust zoeken was het doel. Hoe mooi het was dat Senna zelf de keuze maakt welke Bach Bloesems haar kunnen ondersteunen. Samen met Senna vonden we onze connectie terug met Slow Touch.