Disclaimer

Ik, Audrey Lauwers van Slow Living Animals, welzijnsgerichte praktijk voor mens en dier, onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses. Adviezen en begeleidingen zijn oa. gebaseerd op kennis uit de natuurgeneeskunde en moeten als aanvulling op de reguliere medische inrichtingen, behandelingen en adviezen worden gezien, niet als vervanging hiervan.

Slow Living Animals zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Audrey Lauwers van Slow Living Animals is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De inhoud van deze site is slechts bedoeld als informatie. De verstrekte informatie is niet bedoeld als advies in specifieke gevallen. Het kan voorkomen dat er wordt gerefereerd naar websites van derden. Voor de inhoud hiervan kan ik vanzelfsprekend niet verantwoordelijk worden gesteld.

Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt voor andere websites, online cursussen of workshops. Het delen van de inhoud van deze website met derden kan pas na overleg en toestemming plaatsvinden met bronvermelding.

Het Belgisch recht is van toepassing.