Aromatherapie

De kracht van essentiële olie & hydrolaten

Aromatherapie is een natuurlijke, alternatieve geneeswijze voor het ondersteunen van de algemene gezondheid. Bij aromatherapie worden essentiële of etherische oliën en hydrolaten ingezet om fysieke en mentale klachten te verbeteren. Essentiële oliën en hydrolaten worden gewonnen uit bloemen, kruiden, takken en andere plantendelen.
Essentiële oliën bevatten een hoog geconcentreerde hoeveelheid aan biochemische stoffen. Bij hydrolaten ligt dat veel lager. Elke essentiële olie of hydrolaat heeft zijn specifieke werking en toepassing. Ze wordt door het lichaam opgenomen via inhalatie, inname of absorptie. De uitwerking is sterk afhankelijk van de wijze van opname, het moment en het individu.

Veiligheid & zelfselectie

De enige respectvolle en veilige manier om met essentiële oliën en hydrolaten te werken is op basis van zelfselectie. Mens en dier kiezen zelf de etherische olie, de wijze van toepassing en de dosering.

Aromatherapie

Psycho Aromatherapie

Psycho Aromatherapie richt zich hoofdzakelijk op het emotionele en mentale welbevinden van mens & dier. Met de therapeutische werking van de psychische oliën en hydrolaten herwin je je innerlijke rust, helderheid van denken en vertrouwen.
Bij Slow Living Animals krijg je een doelgerichte en professionele begeleiding en worden alleen kwaliteitsvolle, biologische en zuivere producten gebruikt.

Waarom kiezen voor Psycho Aromatherapie?

Natuurlijke producten

Alleen kwalitatieve essentiële oliën en hydrolaten met een hoge therapeutische waarde garanderen een veilig en efficiënt gebruik.

Verschillende toepassingen

De grote diversiteit aan essentiële oliën en hydrolaten met hun veelzijdige eigenschappen zorgt voor een breed toepassingsgebied.

Gemakkelijk te gebruiken

De verschillende toepassingsmethodes (ruiken aan flesje, doekje, inhaler, diffusen …) zijn eenvoudig in gebruik. Neem wel steeds de veiligheidsregels in acht.

Bevordert ontspanning

Essentiële oliën en hydrolaten reguleren verstoorde stresssystemen en helpen om te schakelen naar kalmte en rust.

Psycho Aromatherapie

Met Psycho Aromatherapie onderhouden en bevorderen we de emotionele gezondheid met essentiële oliën en hydrolaten. Bij Slow Living Animals gaan we nog een stapje verder en integreren we het gebruik van therapeutische essentiële oliën en hydrolaten in de volgende zelfregulerende therapieën:

Psycho aromas Audrey Lauwers Slow living Animals

Aroma Freedom Technique

Hoe je levenservaringen herinnert en verwerkt, heeft een grote impact op je zelfbeeld en het beeld dat je hebt over anderen en de wereld in het algemeen.
Maar is dat beeld wel accuraat? En in hoeverre bepalen je gevoelens en herinneringen jouw huidige gedrag. Met andere woorden: heb je het verleden verwerkt om nu bewust en met innerlijke rust te kunnen leven? Of ben je verblind door je verleden en zie je het heden niet?

Aroma Freedom Technique kalmeert je emotionele verleden, helpt met het loslaten van innerlijke blokkades en herwerkt onbewuste programmaties.

Psycho aromas Audrey Lauwers Slow living Animals

Psycho Aromass

Psycho Aromass (Psycho Aroma Self Selection Method) richt zich in de eerste plaats op het bevorderen van het psychisch welzijn van dieren door essentiële oliën en hydrolaten aan te bieden gebaseerd op zelfselectie.
Met zijn aangeboren medicatief gedrag kiest het dier de aromatische producten zelf uit een aangepaste voorselectie.

In de sessies Psycho Aromass wordt je huisdier geholpen met zelfmedicatie op basis van zelfselectie. Ik begeleid het selectieproces.
Psycho Aromass wordt ingezet bij traumaverwerking, overprikkeling, angsten, agressie, obsessief gedrag en nog zoveel meer.

Maak een afspraak voor Aromatherapie

Heb je vragen of wil je een persoonlijke consultatie vastleggen? Vul je gegevens in en ik neem met jou contact op.

New Field