Behoud je balans met innerlijk management

Leef vanuit rust en kracht met zelfleiderschap

Ontplooi jezelf met een persoonlijke coach

Je wordt geleefd door beperkende overtuigingen, je wil pijnlijke herinneringen een plaats geven of je voelt emoties die je belemmeren. Dit zijn onbewuste programmaties die jouw dagelijks leven en relaties op een negatieve wijze beïnvloeden. In een coachingtraject begeleid ik je naar bewust trager leven waar je in verbinding komt met jezelf en de ander. Ik help je bekwaam te worden in het managen van je innerlijke belevingswereld. Dit leer je via zelfinzicht en door innerlijke blokkades los te laten. Je leert ook vaardigheden om je emotionele balans bij te sturen. Met die vaardigheden ga je op een opbouwende manier met jezelf omgaan, wat een positieve invloed zal hebben op het systeem waarin je leeft. Sta je zelf sterker in het leven, zal de band met de mensen en/of dieren waarmee je samenleeft ook versterken.

Audrey Slow Livings Animals Website

De persoonlijke coaching heeft als doel te ontdekken wat je ‘niet-ik’ is door blokkades op te ruimen. Zo bevrijd je jezelf van je innerlijke criticus en ontdek je je ‘ware ik’. Met je ‘ware ik’ als basis, ga je met meer rust en kalmte omgaan met de dingen van het leven, ongeacht welke omstandigheden.

Deze therapie is uitzonderlijk efficiënt voor personen met:

  • dwanghandelingen of -gedachten
  • angst
  • trauma
  • depressie en burn-out
  • psychisch leiden als gevolg van pesten of over-dominantie
  • verlieservaringen
  • hoogsensitiviteit

Elke vorm van blokkade zal je weerhouden om het leven ten volle te beleven en ervan te genieten.

Behoud je balans met innerlijke zorg

In de praktijk van Slow Living Animals bouw je aan een oplossing op lange termijn: je leert hoe je in balans komt en op eigen kracht in balans blijft.
Met een combinatie van zelfregulerende methodes, die gebruik maken van natuurlijke ondersteunende producten, waaronder Bach Bloesem Therapie en AFT (Aroma Freedom Technique), begeleid ik je naar kwaliteitsvol leven.

Bach Bloesemtherapie Mens in Balans Slow Living Animals

Bach Bloesem Therapie

Je persoonlijkheid en levenservaringen hebben mede bepaald hoe je je nu voelt en omgaat met jezelf en de buitenwereld. Je bent fysiek en/of emotioneel uit balans gegaan. Om terug bij je kwaliteiten te komen, heb je emotionele ervaringen los te laten. Bach Bloesems helpen je met opkuisen en herbalanceren.

Aromatherapie Mens in Balans Slow Living Animals

Aroma Freedom Technique

Emotionele reacties op bepaalde situaties kunnen je doen en laten ernstig verstoren.
Maar hoe accuraat zijn die impulsieve, onbewuste reacties? Met essentiële oliën en de 12 stappen van AFT ga je herinneringen, gedachten en gevoelens herdefiniëren, zodat je leven een nieuwe wending krijgt.

Bach Bloesemremedies Mens In Balans Slow Living Animals

Bach Bloesem Remedies

Bach Bloesems zijn vloeibare plantenextracten die worden ingenomen om negatieve gemoedstoestanden, emoties en gedachten om te buigen naar positieve emoties en eigenschappen. De Bach Bloesems, ook wel Bach Bloesem Remedies genoemd, zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren.

Maak een afspraak voor jezelf

New Field