Animal Skill Share

Welzijn kent geen grenzen

Met Animal Skill Share wil ik mijn jarenlange ervaring, kennis en vaardigheden inzetten of delen om het welzijn van mens & dier te vergroten. Zo ontwikkelde ik deze informatieve website, maar ook digitale cursussen voor mens & dier. Met een deel van de cursusopbrengst ga ik op Slow Travel en sponsor je mijn goede doelen in binnen- en buitenland.

Samen gaan we voor sociale meerwaarde!

Animal Skill sharing program

Slow Travel

Voor Animal Skill Share ga ik op Slow Travel en trek ik rond met mijn busje, over de eigen landsgrenzen heen. Mijn reisroute? Die wordt van te voren niet uitgestippeld. Mijn goede doelen? Die kom ik onderweg vanzelf tegen.

Het wordt een reis van verhalen die elkaar ontmoeten. Wederzijdse uitwisseling, connectie, iets betekenen voor elkaar. Het hoeft niet complex te zijn. In de eenvoud gebeuren immers de grootse dingen.

Mensen die zich engageren voor het welzijn van anderen, daar wil ik mijn vaardigheden mee delen. Mens en dier die nood hebben aan ondersteuning, daar wil ik er gewoon voor kunnen zijn. Dat geeft voor mij zin aan het leven.

Korte interventies of langdurige engagementen, wie zal het zeggen? Daar waar het voor mij klopt, wil ik mijn bijdrage leveren. Het wordt een beetje reizen voor mezelf en de ander.

Welzijnsgericht ondernemen

Werk je met mensen of dieren en wil je ook je bijdrage leveren door je Welzijnsgerichte cursussen te plaatsen op mijn cursusplatform?
Vraag hier naar meer info!